De marktman aan huis!

Elke zaterdag

In heel de Noordoostpolder, in Kampen, in Vollenhove en op Urk!

where_to_vote

Wij komen naar jou toe

In heel de Noordoostpolder, Kampen, Vollenhove en op Urk! Je kunt ook naar ons toe komen aan de kraam in Marknesse of Emmeloord.

local_dining

Vers van het mes

Je kunt je kaas tot en met de vrijdag ervoor bestellen. Zaterdagochtend openen wij de kraam en snijden wij de bestelling vers van de kazen af. Zo krijgt u dezelfde dag nog een vers stuk kaas en heerlijke eieren.

done

Top kwaliteit kaas

Wij verkopen de heerlijkste kazen. Een prachtig uitgebreid assortiment van vooral Hollandse kazen maar natuurlijk ook een aantal buitenlandse harde kazen en biologische eieren.

Elke zaterdag in de buurt

Elke zaterdag bezorgen wij onze tot bij jou aan de voordeur. Je besteld online de kazen die je lekker lijken en je kunt deze direct afrekenen. Je kunt in eerste instantie ook aan de deur betalen.

Ga nu al naar de webshop!

Wij bezorgen de kazen persoonlijk tot aan de voordeur, zo krijgt je zoveel mogelijk elke week hetzelfde gezicht te zien.

De dorpen waar wij langskomen zijn: Kraggenburg, Ens, Nagele, Tollebeek, Espel, Creil, Rutten, Bant, Luttelgeest, Marknesse, Emmeloord, Urk, Kampen en Vollenhove

Als jouw plaats er niet bij staat kom ons dan bezoeken bij onze marktkraam. Wil je eerst even proeven wat voor kazen wij hebben? Kom dan ook op de zaterdag naar onze kaaskraam in Emmeloord (Vlak naast de Jumbo aan de Europalaan) of op dinsdag naar Marknesse ook vlakbij de Jumbo daar.