De gezelligste winkel van Klazienaveen met de lekkerste producten!

Een heerlijke winkel vol kazen, delicatessen, Wijnen, vers gebrande noten, droge worsten, cadeau pakketten en nog veel meer lekkers

local_dining

Wat bieden wij?

Bij Kaas van Schut draait het om gezelligheid en genieten. Zo hebben we de beste kazen uit binnen- en buitenland en natuurlijk heel veel andere nationale en internationale delicatessen. Denk aan verse noten, wijnen, bieren, worsten, cannoli's, bonbons en nog veel meer. Maar boven alles staan we u met een vriendelijke lach te woord, adviseren we u graag en is er ruimte voor een goed gesprek.

where_to_vote

Waar kun je ons vinden?

Wij zitten in een prachtig pand aan de Langestraat 128 in Klazienaveen. Een winkel vol lekkere producten! We hanteren de volgende openingstijden:
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 17:00
Dus alle tijd om bij ons langs te komen op een moment dat het jou uitkomt!

done

Kwaliteit & gezelligheid

Deze winkel is ontstaan vanuit een marktkraam met kazen en in de afgelopen jaren zijn we snel doorgegroeid tot waar we nu zijn. We hebben een prachtige kwalitatief aanbod van producten en veel kennis over al deze producten. Wij adviseren jou dus graag zodat je met de beste producten de deur uit loopt.

Bij ons komen is misschien net wat anders dan je gewend bent. Niet je oortjes in en naar de zelfscan kassa. Maar in plaats daarvan een gezellig iemand die vraagt of je geholpen wilt worden. Niet een stuk kaas wat al dagen in het vacuüm ligt, maar een winkel vol verse kazen waarin jij altijd mag proeven en waar we net zo lang laten proeven tot we het beste voor jou gevonden hebben. Niet zomaar noten uit een bakje maar vers gebrande noten in heerlijke mixen. En natuurlijk staat er een tafel vol met prachtige cadeau pakketten, maar om eerlijk te zijn, we maken ze net zo vaak met jou als klant zelf. Zodat jij een mooi, door jezelf samengesteld, cadeau pakket kunt geven. Een winkel dus vol persoonlijke aandacht en gezelligheid met heerlijke kazen en delicatessen.

Wanneer zien we jou?

Wat wil je ons vertellen?