Kerstpakketten

where_to_vote

Voor ieder wat wils

Vorige jaar hebben wij veel kerstpakketten gemaakt en ook dit jaar hopen wij er weer veel te maken. We hebben een aantal mooie standaard keuze maar de meeste pakketten maken wij met de mensen samen.

local_dining

Wij denken graag mee

Vrijwel alles is mogelijk, wilt u zelf iets toevoegen? Dat kan! Liever in een cadeauverpakking dan in een geschenkdoos? Dat kan! Wat uw wensen ook zijn, we denken en doen graag mee!

done

Top kwaliteit producten

Wij werken alleen maar met top producten, zodat u het mooiste pakket kunt weggeven. Dit kan natuurlijk prachtig rondom een lokaal thema of juist voor een specifieke doelgroep.

Kerstpakketten voor iedereen

Tegen het einde van het jaar zijn we allemaal weer op zoek om iets leuks weg te geven om onze waardering te laten zien. Hier helpen wij natuurlijk graag bij.

Wij maken speciaal voor jullie de mooiste pakketten of het nu gaat om 5 stuks of 1000 bij ons bent u aan het juiste adres. Neem even contact met ons op via deze pagina, mail ons, bel ons, app ons of misschien wel het beste kom even binnen lopen in één van onze winkels in Ommen of Klazienaveen.

Neem contact met ons op.